Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان   مرادناصری   فرماندار نهاوند گفت: وقوع این زلزله واقعی مانند یک رزمایش برای ستاد بحران و دستگاه های اجرایی در شهرستان نهاوند بود به طوری که بلافاصله پس از وقوع زلزله ۴   ستاد بحران در سالن جلسات شهدای فرمانداری برگزار شد و نیروهای امدادی و دستگاه های خدمات رسان مانند بیمارستانها و مراکز درمانی، اداره گاز، برق آب و فاضلاب و سایر ارگان و اداره ها در حالت آمادباش ۱۰۰درصد قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: از صبح و ظهر امروز نیز با حضور همه کارشناسان ۴ منطقه اردوگاهی برای مواقع اسکان اضطراری در شرایط بحرانی جانمایی شدکه در ۴ بخش مرکزی، خزل، فیروزان و زرین دشت و همچنین منطقه شهری نیز محلی برای استقرار چادر از قبل مهیا شده است.

ناصری گفت: ساعت ۱۸ و ۴۴ دقیقه پنج شنبه ۲۶ مهر ماه زمین لرزه ای با قدرت ۴.۱ ریشتر در عمق ۱۲ کیلومتری زمین در ۵ کیلومتری جنوب شرقی نهاوند روستاهای حومه شهرستان را لرزاند.

وی افزود: ستاد بحران شهرستان در پی وقوع این زلزله جهت بررسی وضعیت تشکیل جلسه داده و خسارت های احتمالی در حوزه های آب، برق، گاز و تلفن ارزیابی خواهند شد.

ناصری گفت: بنا به گزارش هلال احمر نیز انبار اقلام ضروری شهرستان پر است و هیچ گونه مشکلی در بحث تامین وجود ندارد، همچنان که شهرستان ها و استان های معین شهرستان نهاوند نیز در این زمینه آماده هستند.

فرماندار نهاوند افزود: زلزله عصر پنجشنبه در این شهرستان هیچ گونه خسارت جانی نداشته است و در حال شناسایی خسارت های مالی احتمالی هستیم و هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده ایم.

وی اظهار داشت: تیم واکنش سریع جمعیت هلال احمر و تیم هایی متشکل از دهیاران از همان ساعات نخست به روستاها اعزام شده و در حال ارزیابی مناطق روستایی هستند.

فرماندار نهاوند با اشاره به فرسوده بودن بخش زیادی از منازل روستایی گفت: احتمال می دهیم خسارتهایی در این نقاط گزارش شود.

ناصری گفت: علاوه بر تیم های ارزیاب، اداره های خدمات رسان آب، برق، گاز و تلفن در حال کنترل شبکه های توزیع هستند و تاکنون موردی از قطع شدن خدمات گزارش نشده است.

فرماندار نهاوند با بیان اینکه زلزله نهاوند پس لرزه ای نداشته است ، افزود: پس لرزه ها از طریق مرکز زلزله نگاری برای ما ارسال می شود مگراینکه کمتر از 2 ریشتر باشد.

ناصری تاکید کرد: شهرستان ملایر، معین نهاوند در مواقع بحرانی است و چنانچه نیاز به امدادرسانی باشد نیروهای این شهر به کمک مردم نهاوند می آیند.

وی گفت: بر اساس تصمیم گیری ستاد بحران از شب گذشته تمام بخش های نهاوند در حال آماده باش کامل هستند و جای هیچ گونه نگرانی برای مردم نیست.

انتهای پیام/س

وقوع زلزله در نهاوند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرمانداری زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ؛ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در جزیره قشم گفت: این طرح در اجرای دستور رئیس جمهور در مسیر هوشمندسازی دستگاه هاست.
محمد حسن نامی افزود: با هوشمندسازی فرآیند‌ها و زیرساخت‌های مدیریت بحران به دنبال این هستیم که کمترین تلفات انسانی و حادثه دیده را در اثر وقوع حوادث طبیعی و در زمان بحران‌ها داشته باشیم.

بیشتر بخوانید؛ توزیع ۱۲۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت زلزله در هرمزگان
معاون اجرایی مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم گفت: با راه اندازی نخستین ایستگاه لرزه نگاری قشم، هوشمندسازی زیرساخت‌های مدیریت بحران در استان هرمزگان و جزیره قشم اجرایی می‌شود.
بهزاد پورمحمد افزود: تجهیزات دائمی لرزه نگاری پیش رفته با استاندارد‌های روز دنیا با توجه به اهمیت استراتژیک جزیره جهانی قشم در شش ماه آینده نصب و راه اندازی می‌شود.
وی گفت: برای تجهیز این ایستگاه سی میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم هم در این مراسم گفت: سالانه بیش از ۴ میلیون گردشگر وارد جزیره قشم می‌شوند و میلیارد‌ها دلار سرمایه‌گذاری از سوی فعالان اقتصادی در این منطقه آزاد انجام می‌شود که با ارتقای مسائل ایمنی می‌توانیم قشم را به یک جزیره پیشرفته و نوآور در کشور تبدیل کنیم.
پیغامی افزود: ایجاد ایستگاه لرزه نگاری قشم که جنوبی‌ترین نقطه برخورد دو پهنه حجاز و ایران به لحظ زمین شناختی است کمک شایانی به پایش مسائل و مخاطرات منطقه، هرمزگان و کل کشور می‌کند.

دیگر خبرها

  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی در سنندج
  • اسکان اضطراری تعدادی از ساکنان خیابان طالقانی سنندج در پی بارندگی
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی های شدید در سنندج
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • زلزله شدید خراسان شمالی را لرزاند
  • جلوه گری بهار در طبیعت سراب گیان نهاوند + فیلم