Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@09:01:30 GMT

نهاوند در آماده باش کامل

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۳۰۹۷۹

‌مراد ناصری فرماندار شهرستان نهاوند افزود: این زمین لرزه در ساعت ۱۸ و ۴۴ دقیقه و با بزرگی ۴.۱ ریشتر روز ۵ شنبه نهاوند را لرزاند که بر اساس گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران این زمین لرزه در عمق ۱۲ کیلومتری زمین رخ داده است.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون تلفات جانی از زمین لرزه گزارش نشده است، عنوان کرد: پس از بررسی‌ها تکمیلی در صورت بروز هرگونه خسارت اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود و در مورد بافت فرسوده شهری و برخی نقاط روستایی باید بگویم هنوز گزارشی از میزان خسارات وارده به دستمان نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اعلام آماده باش کامل ستاد بحران در نهاوند بیان کرد: از همان لحظات اولیه تمامی اعضای ستاد بحران در فرمانداری حضور داشته و تشکیل جلسه داده وگزارشات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

ناصری با بیان اینکه این زمین لرزه خانه‌های روستایی اطراف نهاوند را لرزاند و تا کنون هیچ خسارت جانی نداشته است، گفت: در بعضی از نقاط روستایی وشهری هم اگر خسارت مالی داشته باشیم اطلاع رسانی خواهد شد.

درخواست فرماندار نهاوند از مردم‌

‌شب گذشته فرماندار شهرستان نهاوند از مردم خواست آرامش خود را حفظ کرده و با توجه به شرایط مطلوب آب و هوا هوشیار باشند و ساعاتی از شب را در بیرون از منزل سپری کنند.

به گزارش ایسنا، مراد ناصری در جلسه ستاد بحران در فرمانداری نهاوند، با اعلام نشست اضطراری و تشکیل تیم مدیریت بحران، اظهار کرد: خوشبختانه زمین لرزه نهاوند خسارت جانی نداشته و در مورد بافت فرسوده شهری و برخی نقاط روستایی هنوز گزارشی از میزان خسارات وارده اعلام نشده است.

وی با تاکید بر آماده باش کامل ستاد بحران در نهاوند گفت: از همان لحظات اولیه تمامی اعضای ستاد بحران در فرمانداری حضور داشته و تشکیل جلسه داده و در صورت بروز خسارات مالی منعکس خواهد شد.

فرماندار شهرستان نهاوند اعلام کرد: نهاوند در آماده باش کامل است و تمام دستگاه‌های خدمات رسان با تمام امکانات بسیج شده اند.

وی د. ر. زمان مخابره این خبر گفت: تا کنون خسارتی از زلزله گزارش نشده است.

جانمایی ۴ منطقه اردوگاهی برای اسکان اضطراری در نهاوند

فرماندار شهرستان نهاوند هم چنین با بیان اینکه شهرستان نهاوند در آرامش کامل است، گفت: گزارشی از ایجاد خسارت دریافت نشده است.

به گزارش ایسنا، ناصری افزود: خوشبختانه بنا بر گزارشات جمع آوری شده از تیم‌های ارزیاب و همچنین دهیاران سطح شهرستان در مناطق شهری و روستایی هیچ گونه خسارت جانی وارد نشده است.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت بحران در مواقع بروز بلایایی طبیعی، عنوان کرد: یکی از مهمترین مسائل در راستای مدیریت حوادث خودجوش بودن مدیران و اعضای ستاد بحران است.

وی بیان کرد: زلزله ۴.۱ ریشتری شب گذشته که روی گسل اصلی نهاوند که از بروجرد تا کنگاور است به مدت ۳ ثانیه طول کشید، تلنگری برای ستاد بحران است، بنابراین باید مصوب شود تا جلسات این ستاد در ماه هفته‌ای دو مرتبه در ساعات غیر اداری و دور از انتظار برگزار شود.

ناصری با بیان اینکه مسئولان و خبرنگاران در آرام کردن مردم باید نقش و وظیفه خود را ایفا کنند، گفت: بنا به گزارش‌های پلیس ترافیک قابل توجهی در شهرستان وجود ندارد که این نشان از مدیریت بحران شهروندان دارد.

وی با اشاره به جانمایی ۴ منطقه اردوگاهی برای اسکان اضطراری در مواقع بحران، گفت: در ۴ بخش مرکزی، خزل، فیروزان و زرین دشت و همچنین منطقه شهری نیز محلی برای استقرار چادر از قبل مهیا شده است.

فرماندار نهاوند افزود: بنا به گزارش هلال احمر نیز انبار اقلام ضروری شهرستان پر است و هیچ گونه مشکلی در بحث تامین وجود ندارد، همچنان که شهرستان‌ها و استان‌های معین شهرستان نهاوند نیز در این زمینه آماده هستند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه در حوزه زیرساخت‌های آب، برق، گاز و تلفن نیز خسارتی وارد نشده است.

ناصری با اشاره به اینکه مدیران بحران امشب در آماده باش کامل باشند، گفت: وظیفه ما ایجاد آرامش و همچنین خدمت رسانی به مردم است، بنابراین مسئولان باید قبل از وقوع حوادث به دنبال رفع کمبود‌ها و نواقص باشند.

گفتنی است؛ نهاوند با همجواری ۴ گسل زلزله از نقاط زلزله خیز کشور و با سابقه در این مورد است و دارای ۱۷۲ هکتاربافت فرسوده بوده که عمده این بافت در مرکز شهر و مناطق روستایی است.

زلزله اول در ساعت ۱۸:۳ پنج شنبه ۲۶ مهر با قدرت ۲.۲ ریشتر نهاوند را لرزاند و زلزله دوم با قدرت ۴.۱ در ساعت ۱۸:۴۴ نهاوند را لرزاند که مرکز آن در ۵ کیلومتری نهاوند بین روستای عشوند و بانسره بوده است

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زلزله نهاوند زمین لرزه حادثه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۰۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: در پی بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب در مناطق مختلف، به محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف، آسیب جدی وارد شده است. 

محمد علی آخوندی امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت اظهار داشت: روزهای پنجشنبه و جمعه، بارندگی‌های شدید و پراکنده را در کل استان به ویژه در شهرستانهای خوسف و نهبندان داشتیم. 

وی با بیان اینکه به تمام زیرساخت های جاده‌ای و راه های عشایری و روستایی در شهرستان خوسف خسارت وارد شده، افزود: آبگرفتگی منازل روستایی خوسف و نهبندان و تخریب تمامی قنواتی که در حاشیه رودخانه ها بوده‌اند، از پیامدهای سیل دیروز است. 

به گفته وی، ابنیه جاده‌ها به طور کامل تخریب شده‌اند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری از تخریب و خسارت به مزارع سرچاه عماری و محور قلعه زری در شهرستان خوسف خبر داد و گفت: در شهرستان خوسف شاهد قطعی شبکه آب و برق و حتی گاز در روستاهای اکبرآباد، محمدآباد و... بودیم. 

آخوندی از برق گرفتگی دختر بچه ۱۰ ساله به دنبال افتادگی تیر برق گفت و افزود: خوشبختانه جان این دختربچه نجات یافت. 

آخوندی ادامه داد: بندهای خاکی و اراضی کشاورزی در حاشیه رودخانه ها خسارت جدی دیدند چرا که بیشتر  روستاهای خوسف در حاشیه رودخانه واقع شده اند. 

به گفته وی، در شهرستان نهبندان آب به داخل شهر هم نفوذ کرده و مشکلاتی در داخل شهر هم داشته‌ایم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه یک گروه نوجوان هشت نفره  در سیلاب گیر افتاده بودند که  با همکاری نیروهای امدادی نجات یافتند، گفت: منازل قدیمی و آغل‌های دام گنبدی خسارت دیده اند که  بعد از اتمام بارشها، میزان خسارتها برآورد می شود. 

آخوندی افزود: راه دسترسی بعضی روستاهای خوسف از جمله  مزار شاه سلیمان علی(ع) و روستای کشوک مسدود شده است.

وی با بیان اینکه خسارت های سیل در خوسف همانند سیل زیرکوه است، متذکر شد: در شهرستان خوسف، مشابه زیرکوه شرایط خاصی به دنبال سیلاب داشتیم به نحوی که در محورهای مواصلاتی حتی ماشین سنگین هم نمی تواند تردد کند. 

وی تصریح کرد: محور قلعه زری و روستاهای بخش ماژان کلاً تخریب شده‌اند. 

به گفته وی؛ در نهبندان محور شاهکوه به میغان و در طبس هم  محور راور مسدود هستند و بقیه راه ها بازگشایی شده اند اما نا ایمن هستند. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گفت: بیشترین خسارت سیل به راه ها، ابنیه جاده ها، باغات، مزارع و قنوات وارد شده است. 

آخوندی افزود: امروز در قسمت های غربی و شمال استان از جمله شهرستان های طبس، سرایان، فردوس و بشرویه بارندگی شدید خواهیم داشت. 

وی از تشکیل جلسه اضطراری مدیریت بحران در خوسف خبر داد و افزود: آماده باش همه دستگاه‌ها و بسیج امکانات را داریم و 48 اکیپ هلال احمر هم در سطح استان فعال هستند. 

آخوندی در پایان از همکاری مردمی، تراکتورداران و نیروهای معدنی و معادن برای بازگشایی مسیرها گفت و تصریح کرد: از مردم می خواهیم تا با نیروهای امدادی همکاری لازم را داشته باشند و به هشدارهای هواشناسی توجه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استان اصفهان آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را دارد
  • ‍ نشست ستاد بحران ایلام برای روستای سیل‌زده «تختان» دهلران‌
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • آماده‌باش برای مواجهه با سیلاب در استان های شمالی کشور
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش